• Επικοινωνία
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
Newsletter
Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα

Χρυσοχοΐδης: Η επέτειος του Πολυτεχνείου ήταν ειρηνική και δημοκρατική! Ή μήπως όχι; [VIDEO]

Ο Πολύγραφος από Ο Πολύγραφος
18/11/2020 14:17
in ΒΙΝΤΕΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Share on FacebookShare on Twitter

«Τι θέλαμε να πετύχουμε σήμερα. Να είναι ειρηνική η μέρα, να μην έχουμε καμιά απώλεια. Και το πετύχαμε. Να είναι μία μέρα δημοκρατική, να μπορέσουν τα κόμματα, δεν μπορούσε όλος ο κόσμος να εκδηλώσουν τη μνήμη τους. Και δεύτερον να μην καταστραφεί η πόλη, από μπαχαλάκηδες. Επετεύχθησαν και τα τρία» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ σχετικά με τη χθεσινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Φαίνεται όμως, όπως άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν, πως ο κύριος Χρυσοχοΐδης είναι για ακόμη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου και κάνει τα στραβά μάτια μπροστά σε σοκαριστικά περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας και καταστολής. Μάλλον δεν είχε ενημερωθεί ότι χθες το μεσημέρι ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές του ΚΚΕ και την αστυνομία στα Προπύλαια, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε βίαιες προσαγωγές, κουβαλώντας κυριολεκτικά διαδηλωτές στα χέρια τους, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, βομβίδων κρότου – λάμψης και “Αύρας”, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βουλευτές του ΚΚΕ, ανάμεσά τους και ο Θανάσης Παφίλης, που χτυπήθηκε από άντρες των ΜΑΤ και του έσκισαν το πουκάμισο.

Επεισόδια ,ξυλοδαρμοί και τραυματισμοί σημειώθηκαν όμως και στα Ιωάννινα, στην πλατεία ηρώων Πολυτεχνείου όπου επρόκειτο να γίνει κατάθεση στεφάνων από το Εργατικό Κέντρο, εργατικά σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους όταν μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων κατέβηκαν από το λόφο Βελισσαρίου και εισήλθαν στην πλατεία. Ακολούθησαν βίαιες συμπλοκές με  τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ υπήρξαν και δεκάδες προσαγωγές, όπως αναφέρει το Epirus TV.

Και στα Σεπόλια, η Αστυνομία εξάντλησε την αυστηρότητα και τη βιαιότητά της πάνω σε μια οικογένεια, όταν μετά τη διάλυση της πορείας στα Σεπόλια, ομάδα δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησε διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ,  μέχρι το σπίτι του για να τον συλλάβει και εισέβαλε εντός της πολυκατοικίας. Εκεί χτύπησαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες χτύπησαν και τη μητέρα του. Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, όπου αστυνομικοί χτύπησαν και την αδερφή του νεαρού, ενώ ο πατέρας του φέρεται να έπαθε καρδιακό επεισόδιο και να κατέρρευσε. Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και την κόρη, Λυδία, η οποία έχει μεταφερθεί και αυτή στη ΓΑΔΑ, ενώ αρχικά κρατούνταν στο ΑΤ Κολωνού.

Ο 55χρονος πατέρας που υπέστη έμφραγμα, καθώς και η σύζυγός του που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «φυλασσόταν» από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι δεν επέτρεπαν ούτε σε συγγενείς του ούτε στους γιατρούς να μπουν στο δωμάτιο του για να τον εξετάσουν, δημιουργώντας έτσι σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του!

Και στην Ξάνθη όμως, έλαβαν χώρα σοκαριστικές σκηνές αστυνομικής βίας. Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης ανάμεσα σε δυνάμεις της Αστυνομίας και ομάδα διαδηλωτών που πραγματοποιούσε κινητοποίηση για το Πολυτεχνείο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές και 29 προσαγωγές.

Ευτυχώς που ήταν “ειρηνική” και “δημοκρατική” η επέτειος του Πολυτεχνείου για τον κ. Χρυσοχοΐδη, διότι στην αντίθετη περίπτωση δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι σκηνικά αυθαιρεσίας, αστυνομικής βίας και ακραίας καταστολής θα βλέπαμε.

Με πληροφορίες από in.gr, tanea.gr, epirus-tv-news.gr και xanthinea.gr.

Tags: 17 ΝοεμβρίουΑστυνομίαΑστυνομική βίαΕΛ.ΑΣΕπέτειος ΠολυτεχνείουΚυβέρνηση ΜητσοτάκηΜΑΤΜιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΝέα ΔημοκρατίαπολυτεχνείοΠροπύλαιαΣεπόλιαΥπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Οι αναγνώστες μας, στηρίζονται στον Πολύγραφο για την ενημέρωσή τους. Εμείς στηριζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσουμε! Δείτε πως μπορείτε να μας στηρίξετε!

Σχετικά

ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρή καταγγελία Τζουμάκα: «Το σύστημα της διαπλοκής προμοτάρει με κάθε τρόπο τον Κασσελάκη» [VIDEO]

20/09/2023 13:44
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πόρισμα φωτιά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων – Ανυπαρξία σχεδίων ασφαλείας και μη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς κανόνες

19/09/2023 12:42
ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες: 10 μέρες δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τα νεκρά ζώα και έβαλαν τον στρατό να το κάνει!

14/09/2023 15:49
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις σε κάθε καταστροφή και κρίση υπόσχεται ότι δεν θα μας αφήσει μόνους! [VIDEO]

14/09/2023 13:56
ΒΙΝΤΕΟ

Καμία αυτοκριτική από τον Κικίλια: Όλα ΤΕΛΕΙΑ τα έκανε η κυβέρνηση στις πλημμύρες! [VIDEO]

13/09/2023 15:14
ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες Θεσσαλία: Μετά την καταστροφή ο Άρειος Πάγος διέταξε έρευνα για το πού πήγαν τα κονδύλια των αντιπλημμυρικών έργων

13/09/2023 11:34
Δείτε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο

Κυνική ομολογία από την πρώην δήμαρχο Καβάλας: Δεν φτιάξαμε τη γέφυρα για να μην επωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Videos

Σοβαρή καταγγελία Τζουμάκα: «Το σύστημα της διαπλοκής προμοτάρει με κάθε τρόπο τον Κασσελάκη» [VIDEO]

20/09/2023 13:44
0

Ο Άδωνις σε κάθε καταστροφή και κρίση υπόσχεται ότι δεν θα μας αφήσει μόνους! [VIDEO]

14/09/2023 13:56
0

Καμία αυτοκριτική από τον Κικίλια: Όλα ΤΕΛΕΙΑ τα έκανε η κυβέρνηση στις πλημμύρες! [VIDEO]

13/09/2023 15:14
0

Τελικά πόσα χρήματα δόθηκαν στη Θεσσαλία για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό; [VIDEO]

11/09/2023 13:27
0

Κεραμέως: Τη ρώτησαν τι θα γίνει με την έλλειψη νερού στον Βόλο… και άρχισε να πανηγυρίζει για το 112! [VIDEO]

07/09/2023 12:16
0

Facebook Twitter Youtube Instagram TikTok

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    NEWSLETTER    EMAIL

Κατηγορίες

  • ΑΛΛΑ (6)
  • ΒΙΝΤΕΟ (1.164)
  • ΔΙΕΘΝΗ (215)
  • ΕΛΛΑΔΑ (2.049)
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (983)
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (512)
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1.986)
  • ΥΓΕΙΑ (485)
  • ΧΙΟΥΜΟΡ (105)

Ετικέτες

Lockdown Άδωνις Γεωργιάδης Άρης Πορτοσάλτε Ακρίβεια Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αστυνομική βία Βασίλης Κικίλιας Βουλή Γιάννης Βρούτσης Γιατροί ΕΥΠ Ελλάδα Ελληνοτουρκικά Εμβόλιο Εργαζόμενοι Εργασία Θεσσαλονίκη Κοροναϊός Κορονοϊός Κορωνοϊός Κυβέρνηση Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΕΘ ΜΜΕ Μάκης Βορίδης Μαθητές Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Νέα Δημοκρατία Νίκη Κεραμέως Νίκος Χαρδαλιάς Οικονομία Οικονομική κρίση Πανδημία Παρακολουθήσεις ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Πέτσας Τουρισμός Τουρκία Υποκλοπές Υπουργείο Υγείας νοσοκομεία σχολεία υγεία

© 2022 Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας | Όροι Χρήσης | poligrafosnews@gmail.com.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ

© 2022 Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας | Όροι Χρήσης | poligrafosnews@gmail.com.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Νέα Playlist