• Επικοινωνία
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
Newsletter
Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα

Καταγγελία από την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη: Μας ζητάνε πίσω λεφτά από bonus για μετάλλια του 2016!

Ο Πολύγραφος από Ο Πολύγραφος
09/11/2020 10:37
in ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Share on FacebookShare on Twitter

Στην απίστευτη αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter ότι η ελληνική πολιτεία της ζητά να επιστρέψει χρήματα που είχε λάβει ως bonus μετά την κατάκτηση μεταλλίων στο Παγκόσμιο του κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ το 2016 προχώρησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πόσταρε άρθρο από ιστοσελίδα του εξωτερικού στην οποία μίλησε αποκαλύπτοντας ότι ζητήθηκε από την ίδια και την Βούλα Παπαχρήστου να επιστρέψουν στην ελληνική κυβέρνηση τα μπόνους που είχαν λάβει, έπειτα από την κατάκτηση των χάλκινων μεταλλίων τους στο Παγκόσμιο του 2016. “Η βασική μου ανησυχία είναι ότι προσπαθούν να βρουν τρόπο να μην πληρώνουν πλέον bonus για επιδόσεις σε διοργανώσεις κλειστού στίβου” τόνισε, προσθέτοντας ότι “το πιο τρελό είναι ότι ζητούν επιστροφή χρημάτων για το 2016 και για καμία άλλη χρονιά, ενώ ο επίμαχος νόμος τέθηκε σε ισχύ το 1999. Οπότε σίγουρα αισθανόμαστε ότι μας στοχοποιούν. Προσπαθούν να βρουν τρόπους να εξοικονομήσουν χρήματα και ουσιαστικά εναντιώνονται στο νόμο με γελοίες δικαιολογίες“.

Τόνισε ακόμα ότι το αρμόδιο υπουργείο “υποτίθεται ότι προσπαθεί να βρει λύση. Άλλα έχουν περάσει αρκετοί μήνες που έχει “παγώσει” η διαδικασία και το υπουργείο δεν απαντάει καν σε email που έχουν στείλει και υπογράψει όλοι οι μεταλλιούχοι αθλητές από το 2016. Έστειλαν ένα email στην Ομοσπονδία μας ρωτώντας αν τα “πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου είναι ισάξια”. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά ακόμα κι εγώ μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όλοι αρχίζουν να αισθάνονται ότι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν και ότι, άσχετα με το τι θα απαντήσουμε, θα βρουν μια δικαιολογία”.

Αυτά δήλωσε στην ιστοσελίδα insidethegames η Κατερίνα Στεφανίδη και πόσταρε το σχετικό λινκ σημειώνοντας “Φτάσαμε να μας ζητάνε και χρήματα πίσω τελικά”.

Φτάσαμε να μας ζητάνε και χρήματα πίσω τελικά. https://t.co/TVdbRO59wI

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) November 8, 2020

Φαίνεται ότι η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσε περισσότερο “θόρυβο” από τα email που όπως λέει στέλνουν οι Έλληνες αθλητές αφού έσπευσαν να της απαντήσουν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ.Αυγενάκης όσο και ο ΓΓ Γ.Μαυρωτάς.

Ο Λ.Αυγενάκης απάντησε (στον ενικό, σου λέει αφού ο πρωθυπουργός λέει “Σωτήρη” τον επικεφαλής επιστήμονα, μπορώ κι εγώ…) γράφοντας ότι “έχεις ήδη ενημερωθεί από 29 Οκτωβρίου, από εμένα & από συνεργάτες της ΓΓΑ, ότι η βούληση είναι ξεκάθαρη: θα λυθεί άμεσα & νόμιμα το ζήτημα. Εκανα σαφές ότι προχωράμε σε νομοθετική ρύθμιση, αφού δεν μπορεί να βρεθεί άλλος τρόπος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Καλή συνέχεια”.

Η απάντηση της Κ.Στεφανίδη ήταν άμεση και αποστομωτική: “Κ Αυγενάκη δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση και έχω στείλει δυο email στο γραφείο σας την τελευταία βδομάδα από τα οποία δεν απαντήθηκε κανένα. Δεν έχω ακούσει από κανέναν για νομοθετική ρύθμιση“.

Κ Αυγενάκη δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση και έχω στείλει δυο email στο γραφείο σας την τελευταία βδομάδα από τα οποία δεν απαντήθηκε κανένα. Δεν έχω ακούσει από κανέναν για νομοθετική ρύθμιση.

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) November 8, 2020

Από την πλευρά του, ο Γ.Μαυρωτάς έγραψε: “Κατερίνα, όπως ίσως γνωρίζεις από το περιβάλλον σου, προσπαθούμε να βρούμε νομοθετική λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί λόγω του ότι ο νόμος αναγνωρίζει μόνο τις διοργανώσεις ανοικτού στίβου ως επιβραβευόμενες. Το ζήτημα που βρήκαμε, προσπαθούμε να το λύσουμε”.

Και σε αυτή την περίπτωση η απάντηση της Κ.Στεφανίδη ήταν άμεση και ξεκάθαρη: “Κύριε Μαυρωτά ο νόμος δεν αναφέρεται πουθενά σε συνθήκες. Μόνο σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλά ανεξάρτητα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νομοθετική λύση. Ψάξτε να βρείτε όλα τα email μου που δεν έχουν απαντηθεί”.

Κύριε Μαυρωτά ο νόμος δεν αναφέρεται πουθενά σε συνθήκες. Μόνο σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αλλά ανεξάρτητα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νομοθετική λύση. Ψάξτε να βρείτε όλα τα email μου που δεν έχουν απαντηθεί.

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) November 8, 2020

Ο Γ.Μαυρωτάς επανήλθε λέγοντας ότι “Το εμπόδιο Κατερίνα είναι στο άρθρο 34 του 2725/1999 στην παράγραφο 10β (δες συνημμένο), αυτό προσπαθούμε να θεραπεύσουμε. Το είχα συζητήσει με συγγενικό σου πρόσωπο ότι η μόνη λύση είναι με διάταξη, νόμιζα ότι ενημερώθηκες. Έστω και τώρα να ξέρεις ότι το κοιτάμε. Σ’ ευχαριστώ”.

Η απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας τα λέει όλα:
“Το χειρότερο από όλα κ Μαυρωτά είναι ότι έχω μάθει περισσότερα την τελευταία ώρα μέσω twitter από ότι τον τελευταίο μήνα που προσπαθώ επίσημα μέσω email“.

Το χειρότερο από όλα κ Μαυρωτά είναι ότι έχω μάθει περισσότερα την τελευταία ώρα μέσω twitter από ότι τον τελευταίο μήνα που προσπαθώ επίσημα μέσω email.

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) November 8, 2020

Πηγή: thefaq.gr.

Tags: Γενική Γραμματεία ΑθλητισμούΓιώργος ΜαυρωτάςΚατερίνα ΣτςφανίδηΚυβέρνηση ΜητσοτάκηΛευτέρης ΑυγενάκηςΝέα ΔημοκρατίαΟλυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιονίκηςΥπουργείο Αθλητισμού

Οι αναγνώστες μας, στηρίζονται στον Πολύγραφο για την ενημέρωσή τους. Εμείς στηριζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσουμε! Δείτε πως μπορείτε να μας στηρίξετε!

Σχετικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τέλεια τα βρήκε ο Άδωνις με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη! Κακώς έδιωξαν τον Δημητριάδη! [VIDEO]

03/02/2023 12:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη Δόμνα Μιχαηλίδου έχουν “ΣΥΡΙΖΑική” λογική όσοι κατακρίνουν την τυμβωρυχία της Καραμανλή! [VIDEO]

02/02/2023 15:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ του Καρατζαφέρη για τον Άδωνη… δεν μπορεί να κρυφτεί! [VIDEO]

01/02/2023 13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΚΑΪ: “Ξέχασαν” ότι ο Ανδρουλάκης μιλούσε για εκβιασμό από την κυβέρνηση πριν από την Τσαπανίδου… [VIDEO]

31/01/2023 16:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ΔΟΞΑΖΕΙ τον Μητσοτάκη: Είναι ο καλύτερος πολιτικός… του αιώνα! [VIDEO]

31/01/2023 15:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι απίστευτες δικαιολογίες στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις υποκλοπές… [VIDEO]

31/01/2023 12:11
Δείτε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από ψηφοφόρος του Ντόναλντ Τραμπ... έγινε φίλος του Τζο Μπάιντεν! [VIDEO]

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Videos

Όλα τέλεια τα βρήκε ο Άδωνις με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη! Κακώς έδιωξαν τον Δημητριάδη! [VIDEO]

03/02/2023 12:42
0

Για τη Δόμνα Μιχαηλίδου έχουν “ΣΥΡΙΖΑική” λογική όσοι κατακρίνουν την τυμβωρυχία της Καραμανλή! [VIDEO]

02/02/2023 15:08
0

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ του Καρατζαφέρη για τον Άδωνη… δεν μπορεί να κρυφτεί! [VIDEO]

01/02/2023 13:16
0

ΣΚΑΪ: “Ξέχασαν” ότι ο Ανδρουλάκης μιλούσε για εκβιασμό από την κυβέρνηση πριν από την Τσαπανίδου… [VIDEO]

31/01/2023 16:51
0

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ΔΟΞΑΖΕΙ τον Μητσοτάκη: Είναι ο καλύτερος πολιτικός… του αιώνα! [VIDEO]

31/01/2023 15:09
0

Facebook Twitter Youtube Instagram TikTok

Εντοπίζουμε το ψέμα. Ανιχνεύουμε την αλήθεια. Παραθέτουμε τα δεδομένα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    NEWSLETTER    EMAIL

Κατηγορίες

  • ΑΛΛΑ (6)
  • ΒΙΝΤΕΟ (1,122)
  • ΔΙΕΘΝΗ (214)
  • ΕΛΛΑΔΑ (1,987)
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (937)
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (503)
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1,926)
  • ΥΓΕΙΑ (484)
  • ΧΙΟΥΜΟΡ (105)

Ετικέτες

Lockdown Άδωνις Γεωργιάδης Άρης Πορτοσάλτε Ακρίβεια Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αστυνομική βία Βασίλης Κικίλιας Βουλή Γιάννης Βρούτσης Γιατροί ΕΥΠ Ελλάδα Ελληνοτουρκικά Εμβόλιο Εργαζόμενοι Εργασία Θεσσαλονίκη Κοροναϊός Κορονοϊός Κορωνοϊός Κυβέρνηση Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΕΘ ΜΜΕ Μάκης Βορίδης Μαθητές Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Νέα Δημοκρατία Νίκη Κεραμέως Νίκος Χαρδαλιάς Οικονομία Οικονομική κρίση Πανδημία Παρακολουθήσεις ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Πέτσας Τουρισμός Τουρκία Υποκλοπές Υπουργείο Υγείας νοσοκομεία σχολεία υγεία

© 2022 Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας | Όροι Χρήσης | poligrafosnews@gmail.com.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Δες όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΧΙΟΥΜΟΡ
  • ΒΙΝΤΕΟ

© 2022 Ο Πολύγραφος - Ανιχνευτής Αλήθειας | Όροι Χρήσης | poligrafosnews@gmail.com.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Νέα Playlist