Χαλαρός, ανέμελος και με το χαμόγελο στα χείλη σαν να πηγαίνει κάποιο ταξιδάκι αναψυχής εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στα καμένα στην Πεντέλη.
Ο Πρωθυπουργός και η συνοδεία του- ανάμεσά τους ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου εμφανίστηκαν στην Πεντέλη με συνοδεία 15 αυτοκινήτων και 5 τεθωρακισμένων.
Η χαλαρή και χαμογελαστή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν παρέλειψε μάλιστα να βγάλει ακόμη και μερικές selfie με φόντο τα καμένα, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αρνητικά σχολιάστηκε και η ισχυρή συνοδεία που επέλεξε να έχει.
Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά στην Πεντέλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για «ανεπάρκεια» και «πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης».
Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που οι κάμερες κατέγραψαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάει ανέμελα την ίδια ώρα που μιλούσε για θανάτους, τραγωδίες και καταστροφές, καθώς στο παρελθόν το χαμόγελό του δεν έσβησε από τα χείλη του ακόμη και όταν μιλούσε για τους χιλιάδες θανάτους από κορωνοϊό στη χώρα μας, τις εικόνες καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι περσινές πυρκαγιές αλλά ούτε και όταν μιλούσε για την αστυνομική βία.